Spustila jsem dárcovskou výzvu

Před malou chvíli jsem spustila dárcovskou výzvu na platformě Donio. Srdečně vás k ní zvu! Mou kampaň teď můžete podpořit také touto originální formou - zakoupením čepice, plecháčku, tetovaček nebo třeba lahvičky Danušovice. Objednávky do 4. prosince stihneme doručit do Vánoc.

S nápadem přišel dobrovolník Václav Veselý z Ústí nad Labem. „Lidem se líbí čepice a trička, které jako dobrovolníci nosíme, a píšou nám, jestli se dají někde koupit, že by tak chtěli podpořit kampaň,” napsal mi Václav. A tak můj skvělý tým připravil dárcovskou výzvu. Zapojit se můžete darem od 100 korun.

 

Je to první crowdfundingová kampaň prezidentského kandidáta na platformě Donio a jsem na to hrdá. Ve své kampani se neopírám o obrovské zdroje holdingů nebo finance politických stran a nesmírně si cením a věřím v podporu individuálních dárců, kteří jsou zcela zásadním pilířem celé kampaně.

 

Přeji vám všem klidné adventní dny!

Více z blogu

Prohlášení k dnešním slovům Andreje Babiše

Násilí nesmí mít v naší společnosti místo. A to v žádné podobě.

Detail článku

Jak žádat o voličský průkaz?

O voličský průkaz mohou žádat všichni, kdo mohou volit. Slouží k tomu, abyste mohli volit jinde než ve vašem přiděleném volebním okrsku. Můžete s ním pak volit v jakémkoliv okrsku v Česku.

Detail článku
Všechny příspěvky

Zůstaňme
v kontaktu

Všechny důležité novinky můžete vědět jako první.
Stačí, když nám necháte svůj e-mail.

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů