Co se týče mladé generace, snažím se držet v obraze

Jak se mladá generace udržuje v obraze, co se týče aktuálního dění? Právě i díky těmto mladým slečnám. Johana Bázlerová totiž stojí za projektem @jsemvobraze, kde srozumitelně informuje o tom, co se děje u nás i ve světě. Navíc nezapomíná ani na dávku pozitivních zpráv, kterých je v této době akutní nedostatek.



S Johanou a Terezou toho máme společného víc, než by se na první pohled mohlo zdát. Bavily jsme se o tom, jaké to je, když jste žena, navíc nejmladší uprostřed zkostnatělé instituce a snažíte se něco změnit. Probraly jsme také vzdělávací systém, který podle nás potřebuje změny i to, jak je pro nás důležitá příroda.

Dotkly jsme se ale i toho, jak se poučit z chyb a nezasekávat se v minulosti. Zavzpomínaly jsme také na prezidentskou konferenci časopisu Heroine, kde jsme se poprvé potkaly, a na otázku, kterou moderující Martin Veselovský nejspíš už nikdy nepoloží.

Budu moc ráda, když si naše povídání v podcastu Jsem v obraze poslechnete. Moc děkuji za pozvání!

Více z blogu

Prohlášení k dnešním slovům Andreje Babiše

Násilí nesmí mít v naší společnosti místo. A to v žádné podobě.

Detail článku

Jak žádat o voličský průkaz?

O voličský průkaz mohou žádat všichni, kdo mohou volit. Slouží k tomu, abyste mohli volit jinde než ve vašem přiděleném volebním okrsku. Můžete s ním pak volit v jakémkoliv okrsku v Česku.

Detail článku
Všechny příspěvky

Zůstaňme
v kontaktu

Všechny důležité novinky můžete vědět jako první.
Stačí, když nám necháte svůj e-mail.

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů